Welkom, ga gerust zitten

In het hartje van het gezellige Boechout vind je SIT’nSO. Geen klassieke meubelzaak en zeker geen onpersoonlijke megastore. Wel een aangename showroom waar Nadine je helpt bij je zoektocht naar de ideale stoel, barkruk of tafel.

Onze Collectie

Persoonlijk Advies

nadine

Moeilijk om te kiezen?  Geen tijd tijdens de kantooruren?

Laat het denkwerk en het organiseren aan ons over! 

We stellen ons graag flexibel op en helpen je met plezier verder, zelfs buiten de openingsuren én op verplaatsing.

Onze klanten over ons

Dave & Corinne

Waren op zoek naar barkrukjes en dacht in eerste instantie dat er alleen stoelen te verkrijgen waren. Maar SIT'nSo biedt zoveel meer ! We zijn enorm tevreden. Zijn uiteindelijk met veel meer dan stoelen alleen geholpen. Tafel, kast, salontafel.... De persoonlijke service en vriendelijke ontvangst zijn echt top ! We raden deze zaak dan ook aan iedereen aan die op zoek is naar dat ietsje meer dan maar gewoon een meubelzaak .

Tine

Wat een leuke winkel, er is een ruime keuze aan stoelen en tafels, elk artikel dat ze hebben is mooi, modern design, .... zeker de moeite om te gaan kijken. Je wordt geholpen door Nadine, die zowel smaak als kennis heeft. De levering was sneller dan verwacht en liep vlot ! (waar kom je dat nog tegen?). Dank je voor de geweldige service !

Jelle Claeys

Onze zoektocht naar nieuwe stoelen voor onze eetkamer werd dankzij Sit' & So een waar plezier. Zelfs onze kindjes vonden winkelen plezant 🙂 Bijgestaan door Zaakvoerster Nadine, die graag haar tijd nam om ons te helpen en bij te staan in onze keuzes hadden we al gauw enkele voorkeuren gevonden die nog betaalbaar waren ook. Aangezien de keuze niet evident was, mochten we onze drie favoriete stoelen zelfs een dagje mee naar huis nemen om de match met de tafel te verifiëren.... Een unieke service die ons goed geholpen heeft. Ondertussen zijn de stoeltjes geleverd (al na drie kleine weken) en schrijf ik met plezier deze ervaring vanuit mijn comfortabele nieuwe eetstoel. Een aanrader dus!!

Jonas en Marlies

Onze zoektocht naar een mooie tuintafel met stoelen is dankzij SIT'nSO met succes geslaagd! Want een mooi design én tijdloos tuinstel vinden is niet evident, een betaalbaar exemplaar helemaal nog moeilijker. We apprecieerden dan ook heel erg de tips en het deskundig advies van Nadine van SIT'nSO! En het resultaat mag er echt zijn! Prachtig! Nu de zon nog!

Guido Derdelinckx

Heb bij SIT'n So twee barkrukken besteld. De vriendelijke ontvangst in de winkel, het deskundige advies, de lekkere koffie, de opvolging van het order en de levering getuigen van vakkennis en doorgedreven klantentevredenheid. Ik wou dat ik als klant overal zo behandeld zou worden. Een topzaak en absoluut aan te raden.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de SIT’nSO nieuwsbrief (max. 6 x / jaar) en blijf up-to-date met de laatste woontrends,

laat je inspireren en geniet van onze aanbiedingen.