Op zoek naar de leukste salons regio Antwerpen?

Ben je op zoek naar het perfecte meubelstuk om jouw woonruimte te transformeren? Zoek niet verder, want je hebt zojuist de ideale plek gevonden

ALTA

ALTA

CACTUS

CACTUS

CU

CU

DEGREE

DEGREE

DUKE

DUKE

HOCKER

HOCKER

HOODI

HOODI

KAY

KAY

LENA

LENA

LLOYD

LLOYD

MANOU

MANOU

MARIE

MARIE

MAXIME

MAXIME

MIKA

MIKA

PUCK

PUCK

ROMEO

ROMEO

SKY

SKY

TREE

TREE

Afhankelijk van je voorkeuren, je vereisten en je budget wordt jouw stoel ‘gevormd’. Uiteraard staan we je hierbij met raad en daad bij. Voor elke stoel hebben we op maat gemaakte kussens in vilt, leder of merinos lam. Een fantastische manier om een stoel in kunststof te pimpen naar een gezellige, warme en comfortabele look.

‘nSo… natuurlijk vind je bij ons de tafel die bij je stoelen past, uit een even sterke keuze aan overtuigend design. Je kiest ze verlengbaar, rond of vierkant en in alle materialen en kleuren. Voor binnen of buiten, want ook voor tuin en terras hebben we een origineel aanbod.

Heb je reeds een tafel, breng dan zeker een foto mee bij je bezoek aan de showroom; dat helpt zeker bij het maken van je keuze.

Onze barkrukken-corner telt momenteel al meer dan 50 modellen die je allemaal in de showroom kunt uitproberen. Net zoals voor de stoelen bepaal je de hoogte, kies je het onderstel en kan je de gekozen barkruk al dan niet gestoffeerd laten uitvoeren.

Noteer zeker de hoogte van je keukeneiland of bar zodat we de barkruk in de juiste zithoogte kunnen bestellen. Onze service en ons advies kent geen grenzen: wij gaan de volle 100 % voor elke klant!

Naast ons uniek aanbod stoelen en barkrukken vind je bij ons ook raamdecoratie op maat, tapijten, tafels, sofa’s, kussens en tuinmeubilair