Binnen- en buitentafels kopen in Antwerpen

 

De leukste tafels kan je bij SIT'nSO vinden! Onze collectie designtafels kan je ontdekken in onze showroom. Dankzij onze ruime keuze kan je jouw droomtafel vinden, ongeacht jouw interieurstijl! 

BE EASY

BE EASY

BLOSSOM

BLOSSOM

EASY.ALU

EASY.ALU

ECLIPSE

ECLIPSE

GRAPHIC

GRAPHIC

LLOYD

LLOYD

MISTRAL

MISTRAL

NORI

NORI

OKU

OKU

OOPS

OOPS

RADICE QUADRA

RADICE QUADRA

SUSHI

SUSHI

thin-K

thin-K

TINK

TINK

TONDA

TONDA

TST tafel

TST tafel

Afhankelijk van je voorkeuren, je vereisten en je budget wordt jouw stoel ‘gevormd’. Uiteraard staan we je hierbij met raad en daad bij. Voor elke stoel hebben we op maat gemaakte kussens in vilt, leder of merinos lam. Een fantastische manier om een stoel in kunststof te pimpen naar een gezellige, warme en comfortabele look.

‘nSo… natuurlijk vind je bij ons de tafel die bij je stoelen past, uit een even sterke keuze aan overtuigend design. Je kiest ze verlengbaar, rond of vierkant en in alle materialen en kleuren. Voor binnen of buiten, want ook voor tuin en terras hebben we een origineel aanbod.

Heb je reeds een tafel, breng dan zeker een foto mee bij je bezoek aan de showroom; dat helpt zeker bij het maken van je keuze.

Onze barkrukken-corner telt momenteel al meer dan 50 modellen die je allemaal in de showroom kunt uitproberen. Net zoals voor de stoelen bepaal je de hoogte, kies je het onderstel en kan je de gekozen barkruk al dan niet gestoffeerd laten uitvoeren.

Noteer zeker de hoogte van je keukeneiland of bar zodat we de barkruk in de juiste zithoogte kunnen bestellen. Onze service en ons advies kent geen grenzen: wij gaan de volle 100 % voor elke klant!

Naast ons uniek aanbod stoelen en barkrukken vind je bij ons ook raamdecoratie op maat, tapijten, tafels, sofa’s, kussens en tuinmeubilair