Een stoel is een stoel… Die zit!

Als je op zoek bent naar een comfortabele stoel die bij jou past, dan bewijzen wij graag dat een stoel zoveel meer is. SIT’nSO hecht veel belang aan originaliteit, kwaliteit en prijs, maar bovenal ook aan de flexibiliteit van de modellen.

Elke stoel of barkruk bestellen wij op maat van jouw noden en voorkeuren.

  • Wil je een kuip in kunststof?
  • Vind je de uitvoering mooier met houten poten?
  • Laat je je stoel of barkruk het liefst in stof of volledig in leder afwerken?
  • Heb je het kussen graag los of liever vast?
  • Of wil je van je eetkamerstoel ook een model op wieltjes voor je thuiskantoor?

Bij SIT’nSO kan het allemaal

Afhankelijk van je voorkeuren, je vereisten en je budget wordt jouw stoel ‘gevormd’. Uiteraard staan we je hierbij met raad en daad bij. Voor elke stoel hebben we op maat gemaakte kussens in vilt, leder of merinos lam. Een fantastische manier om een stoel in kunststof te pimpen naar een gezellige, warme en comfortabele look.

‘nSo… natuurlijk vind je bij ons de tafel die bij je stoelen past, uit een even sterke keuze aan overtuigend design. Je kiest ze verlengbaar, rond of vierkant en in alle materialen en kleuren. Voor binnen of buiten, want ook voor tuin en terras hebben we een origineel aanbod.

Heb je reeds een tafel, breng dan zeker een foto mee bij je bezoek aan de showroom; dat helpt zeker bij het maken van je keuze.

Onze barkrukken-corner telt momenteel al meer dan 50 modellen die je allemaal in de showroom kunt uitproberen. Net zoals voor de stoelen bepaal je de hoogte, kies je het onderstel en kan je de gekozen barkruk al dan niet gestoffeerd laten uitvoeren.

Noteer zeker de hoogte van je keukeneiland of bar zodat we de barkruk in de juiste zithoogte kunnen bestellen. Onze service en ons advies kent geen grenzen: wij gaan de volle 100 % voor elke klant!

Naast ons uniek aanbod stoelen en barkrukken vind je bij ons ook raamdecoratie op maat, tapijten, tafels, sofa’s, kussens en tuinmeubilair

 

No images were found.

 

SIT’nSO: Wie zijn wij

…en waarom stoppen wij zoveel passie in het verkopen van stoelen, krukken en tafels?

 

Nadine Van Werelyckhuysen en Peter Borgmans.

“Wij zijn zakenpartners en ook privé gaan wij samen door het leven. Tijdens onze eigen verbouwing in 2009 hebben we vastgesteld dat het geen evidentie is om leuke barkrukken te vinden. Op onze eerstvolgende reis in ’t hartje van Italië hebben we meteen een heleboel originele modellen gevonden die mooi, comfortabel én betaalbaar waren. En zo is tijdens een zomerse aperitivo het idee ontstaan om dicht bij huis een gespecialiseerde zaak te starten in stoelen, krukken en tafels. We hebben er geen gras over laten groeien – onze keuze gemaakt uit de Italiaanse merken die pasten binnen ons idee van betaalbare kwaliteit – en in 2010 SIT’nSO het levenslicht laten aanschouwen.

Sinds de oprichting hebben we veel door Europa gereisd om samenwerkingen op te zetten met tal van andere merken die binnen ons concept passen. We zijn erin geslaagd om vanuit onze persoonlijke behoefte vandaag een heel complete en uitgebreide collectie aan te bieden. Met de nodige trots tonen we je al enkele klassiekers die SIT'nSO heeft ontdekt. Toch blijven we actief zoeken naar nieuwe trends, mogelijkheden en materialen, zodat je bij ons altijd een inspirerende keuze vindt."


Nadine. “Ik vertoef graag in de showroom. Met passie voor design en oog voor detail help ik je steeds met de glimlach.Ik heb een zwak voor Italië en alles wat dit land biedt op het vlak van cultuur, gastronomie, mode en, hoe zou het anders… design.”

Peter. “Ik ben gespecialiseerd in brandwerend interieurtextiel en reis hiervoor vaak de wereld rond. Ik lever voornamelijk aan hotels, cruiseschepen en ziekenhuizen. Als particulier kan je bij mij terecht voor je raamdecoratie. Je ontmoet me als SIT’nSO-klant tijdens de leveringen van het meubilair.”